...Assalamualaikum Selamat datang ke blog ini | baca | share | follow | komen | pandangan | enjoy | thanks for visit | goodbye...

Tuesday, January 1, 2013

Opps 2013

... Assalamualaikum dan Bismillahirahmanirahim ...
Hari pertama nie 2013 !  aku wajah baru wajah yang berumur 21 tahun je wajarkah ? hahaha . Besar anak mak nie kan . Dah tiada kaitan dengan cerita sebenar . 
Nak share satu lagu  . Hobi aku setiap malam main game sambil dengar radio THR GeGar kat astro . Layan punya layan masyuk satu lagu layan pula .. sampai habis game cari kat youtube lagu tu . ulang lah banyak kali  .. 
ini lagunyaa .. macam terkena pula .. eh eh senyum dan biarkan sahaja dapat aku buat masa ini .. Lirik dia mendalam . mari dengar haha . Kalau ye pun korang jiwang ...  Tak kisah pun cuma perasaan yang bermain main difikiran .... Jadi apa apa pun tak kisah jodoh ada dimana mana .. 





Pandangan?

2 ulasan:

cik kaki ketawe said...

best juga lagu ni...sedap telinga dengar...

ShahfiqSharuddin's said...

hehe sedap jugaaa kan kan

    Popular Posts

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Categories