...Assalamualaikum Selamat datang ke blog ini | baca | share | follow | komen | pandangan | enjoy | thanks for visit | goodbye...

Thursday, January 3, 2013

Ambil masa 3 minit untuk saya :)

Assalamualaikum  pembaca . Salam Jumaat semua .
Hari ini nak rasa pinjam sesuatu pada perasaaan korang bolehkan . Pinjam nanti aku pulangkan .
Bolehkah aku tahu pandangan tentang blog aku ini ? Kalau sudi tolonglah bagitahu okay share is caring dear :) . Bagitahu apa apa pun asalkan tidak berunsur pengaduhan tapi menegur kesilapan diharuskan .
Kalau pujian juga dialu-alukan . okay lah mahu tidur selamat malam semua ..



Attention ! : )



Pandangan?

5 ulasan:

EIQA said...

salam,,klau iqa lahkan,,buat border untuk sidebar,post title dengan sidebar title,,,kat blog archived tu pun kenalah juga buat scrool bar,,nanti senang org nak tgk post yang dah epas,,hehehe,,ni pandangan iqa je,,memang blog iqa tak sehebat dyorg..tapi just nak bg pandangan je,,huhuu

cik kaki ketawe said...

blog kamu blog budak gedik...eh?? hahaha..paling aku suke mestilah bab lagu2 ko..memang aku suke...hehe..(sebab satu lagu tuh ko curi dr aku)
blog ko cantik apa...ok je...lawa lg dr blog ambe..huhu...blog ku byk kartun2...blog ko nampak matang...rajin2 update...rajin le aku singgah..

ShahfiqSharuddin's said...

CKK .amboi haha metik aku nampak .. ala aku suka sebab tu aku curi .. aku minta kebenaran okay ..apa apa pun terima kasih

Eiqa .okey thanks tau nanty org ubah2 kan hehe :)

cik kaki ketawe said...

haha..mana ade aku metik..aku bg komen membina tuh! haha =P

ShahfiqSharuddin's said...

memetik la sangat haha ...yela thanks haha

    Popular Posts

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Categories