...Assalamualaikum Selamat datang ke blog ini | baca | share | follow | komen | pandangan | enjoy | thanks for visit | goodbye...

Thursday, March 14, 2013

Omong Kosong

Setiap kali nak update sesuatu mesti akan tertangguh balik dan akan tunggu bila ianya dapat dipublishkan balik . Selalunya macam itulah bila memikirkan sesuatu sepintas lalu jawabnya ingatan itu hanya dapat kesan sikit sahaja yang selebihnya episod akan datang haha .

Biasalah aku seorang manusia yang biasa bukan luar biasa . Sering kali mengulangi kesilapan yang tak pernah cuba untuk membetulkan walaupun hati itu ingin tapi anggota itu malas haha . Hari ini nak update kosong je . Dan ingin menyatakan aku sebenarnya sihat waalfiat . .

Kejap kejap ! macam ada idea je nak tulis


.
.
.
.
.
.
alaaaaa lupa balik ..
Okay lah sekian terima kasih :) .....
Pandangan?

1 ulasan:

cik kaki ketawe said...

sapikk..ni nama nye sengal tahu...beriya lah aku ingat apa isinya...hahahahaa

    Popular Posts

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Categories