...Assalamualaikum Selamat datang ke blog ini | baca | share | follow | komen | pandangan | enjoy | thanks for visit | goodbye...

Monday, October 10, 2011

bila menghantui

Entah la aku rasa nak dekat peperiksaan makin malas nak study lah.Apa yang aku harus buat aduh ! degil yang amat pun !

Malas semalas malasnya lah.serius aku cakap.Tapi kat sekolah aku ada jugak rajin sikit nya kalau time balik sekolah rasa nak cepat je balik bila dah balik  cinta pada komputer tu memng tak pernah nak putus-putusnya.Takda pula org ketiga nak kacau kan.Ehh macam mana nie .
takda komputer cinta pada hanset haa..walaupun tkda sangat nak msg pun.dengar lagu je...tak lah aq macam dah bosan msg msg org nieh....huhhh

walaupun cikgu banyk kali suh bace buku bagi nasihat kurang kan facebook ! aq tetap juga macam nie tak makan saman huhh ! ada tak kena nie..kena cek nie...mana patut diubah mana patuh dibuang...kan

Kalo nak ikut kan kalo aku takda rasa nak berjaya payah juga.kadang-kadang terpikir lah juga apa nak jadi bila besar nanti kan.nak kerja apa.nak juga rasa ada rumah ada kereta ada bini ada anak.Orang sekarang semua perlu kan wang ada wang semua jalan.
betul kata cikgu yie belajo pandai pandai dapat degree ada duit nak buat ape senang je.

Jadi skunk takda masa lagi nak enjoy nya( tak mungkin boley nak kata tak leh enjoy kowt kwan ajak sikit jalan je ) tu payah tu susah susah...apa nak buat..bila lah nak rasa demam peperiksaan nieh..
pape pun kena lah aku memcuba dahulu .. org len ada cita-cita aq pun adalah .. aku nak berjaya ank jugak !
aku tak jajny yang terbaik tapi aku lakukan dengan sebaik baiknya..




awak awak boleh tolong nasihat kan saya...need to help lah...hummm :(


Pandangan?

0 ulasan:

    Popular Posts

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Categories