...Assalamualaikum Selamat datang ke blog ini | baca | share | follow | komen | pandangan | enjoy | thanks for visit | goodbye...

Thursday, January 26, 2012

Nothing Note




Serius sangat , aku tak tahu kemana aku nak tuju sebenarnya nak cakap impian pun masih tercari cari apalagi nak cakap cita cita . aku cuma mahu fikir apa yang sebenarnya aku minat yang boleh sesuai dengan aku sendiri . Kadang kadang aku suka lihat orang tengok aku gembira suka ria seronok aku suka berselindung dalam semuanya itu . Hati ini pun selalu sangat berubah sikap dan pendirian aku mula lah bersikap ego kemain sangat semuanya aku rasa macam aku sorang sahaja betul . sampai saat aku tak langsung menjaga hati orang disamping diri aku sendiri . Aku biar sahaja . Kawan kawan aku selalu cakap kenapa aku ini dah semakin sombong . Aku nak bagitau macam mana pun entahlah . aku sombong mana pun cuma tak tegur sahaja pun ? Sombong ke ? Tak kan selalu aku saja mahu tegur kan . Tapi aku cuma cakap takpelah . kadang kadang kawan aku ajak keluar pun aku tolak sebab aku nie ikut mood juga bukan aku sombong cuma malas dan bersebab lah . Aku rasa aku lebih suka duduk dekat rumah layan facebook haha . Sory . Apa apa pun aku nak minta maaf atas segalanya yang membuatkan aku rasa macam bersalah sangat . 


p/s : They Only Thing Harder Than Letting Go is Moving On 






Pandangan?

0 ulasan:

    Popular Posts

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Categories